Social Events

Social Events

zakelijk fortdiscovery

Fortdiscovery

Een ontdekkingstocht door Forteiland IJmuiden: UNESCO Werelderfgoed. Leer je collega’s beter kennen in een programma vol cultuur en avontuur. Geschikt voor alle seizoenen en groepen tot 600 personen.

Lees meer
 
zakelijk zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Dé teambuilding activiteit. Tijdens het bouwen van een zeepkist ontdek je de ideale rolverdeling binnen je bedrijf. Wie is de waaghals en welke collega komt uit de verf als ontwerptalent? Een middag vol ouderwets vertier.

Meer info
 
zakelijk fortfestival

Fortfestival

Een feestje voor het hele bedrijf (én gezinsleden) op Forteiland IJmuiden. Rondleidingen, workshops, live performances en catering voor 600 man: alles is te regelen op het eiland dat één dag van jou kan zijn

Meer info
 
zakelijk filmtheater

Take One Filmproductie

Benieuwd hoe je collega’s denken over het afgelopen jaar? Of ben je juist nieuwsgierig naar hun toekomstvisie? Tijdens het Take One filmproject wordt er in kleine teams samengewerkt aan een bepaald thema. Elk team filmt hun idee en alle video’s worden met elkaar gedeeld

Meer info
 
zakelijk fortroyale

Fortroyale

Een geheel verzorgd diner bij kaarslicht voor 20 tot 400 man in de koepelzaal van Forteiland IJmuiden: UNESCO Werelderfgoed. Ideaal om iets te vieren of je bedrijf te bedanken. Uit te breiden met activiteiten.

Meer info
 
monopoly

Monopoly xxl

PBN heeft het beroemde monopolyspel omgevormd tot een succesvol interactieve teambuildingsactiviteit. Spelbord en opdrachten worden aangepast aan het bedrijf.

Info aanvragen
 

Log in