Bedrijven

Zakelijke events om nooit te vergeten

zakelijk fortdiscovery

Fortdiscovery

Een ontdekkingstocht door Forteiland IJmuiden: UNESCO Werelderfgoed. Leer je collega’s beter kennen in een programma vol cultuur en avontuur. Geschikt voor alle seizoenen en groepen tot 600 personen.

Lees meer
 
zakelijk fortfestival

Fortfestival

Een feestje voor het hele bedrijf (én gezinsleden) op Forteiland IJmuiden. Rondleidingen, workshops, live performances en catering voor 600 man: alles is te regelen op het eiland dat één dag van jou kan zijn.

Lees meer 
 
zakelijk fortroyale

Fortroyale

Een geheel verzorgd diner bij kaarslicht voor 20 tot 400 man in de koepelzaal van Forteiland IJmuiden: UNESCO Werelderfgoed. Ideaal om iets te vieren of je bedrijf te bedanken. Uit te breiden met activiteiten.

Lees meer 
 
zakelijk filmtheater

Take One Filmproductie

Op zoek naar een nieuwe kijk op zaken? Dit programma laat zien hoe je bedrijf denkt over bepaalde thema’s. In kleine filmproductieteams doe je kennis op over een camera, maar ook over communicatie en planning.

Lees meer 
 
zakelijk zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Dé teambuilding activiteit. Tijdens het bouwen van een zeepkist ontdek je de ideale rolverdeling binnen je bedrijf. Wie is de waaghals en welke collega komt uit de verf als ontwerptalent? Een middag vol ouderwets vertier.

Lees meer 
 
zakelijk workshops

Fort Workshops

De grote praktische zalen, of de kleinere, meer intieme, vergaderruimtes op het Forteiland zijn uitstekende plekken voor het geven van uiteenlopende workshops. Van algemene trainingen, bijvoorbeeld om effectiever te communiceren of creatiever te denken, tot op maat gemaakte workshops die geheel zijn toegespitst op de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Maak een afspraak 
 
zakelijk programmaopmaat

Programma op maat

Met ruim dertig jaar ervaring stelt PBN graag een origineel programma samen. Tijdens een vrijblijvende afspraak bekijken we welke activiteiten en locaties die passen bij de te bereiken doelen.

Maak een afspraak 
 
 
 

Log in